05 september, 2005

Feiten en weetjes 2

• De regionale contactdag in Arcen was mede door het voortreffelijke weer zeer geslaagd. De ontvangst met koffie en vlaai, het weerzien met andere leden, de stand van de technische sectie van de V.S.N. met hulpmiddelen, de heerlijke lunch en de prachtig aangelegde tuinen hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan deze memorabele dag. We zijn veel opgetrokken met Mart en Rosa, een leuk stel uit Echt, waarmee het in Mondo verde al klikte, de gegevens zijn uitgewisseld om elkaar ook buiten de vereniging om eens te kunnen treffen.
• Onze huidige huishoudelijke hulp wil graag minder uren en ook op minder verschillende adressen gaan werken. Morgenvroeg hebben wij een gesprek aangevraagd met de coördinator van de thuiszorg om onze wensen duidelijk te maken met betrekking tot huishoudelijke én persoonlijke verzorging. Wij zouden graag iemand toegewezen willen krijgen die uiteraard haar werk goed doet en waar wij voor langere tijd op kunnen rekenen.
• De fysiotherapie wordt op mijn verzoek vanaf volgende week uitgebreid naar twee dagen, maandag en donderdag. De behandeling houdt voornamelijk in dat de spieren losgemaakt en opgerekt worden. Ik heb daar heb eigenlijk wel baat bij en zou graag het effect van twee behandelingen per week willen ervaren. Om thuis allerlei oefeningen te doen komt eerlijk gezegd niet veel van terecht.